Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18211
Название: Бюджетний менеджмент: формування компетентностей на основі тренінгу
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: бюджет
бюджетний менеджмент
бюджетне планування
виконання бюджету
бухгалтерський облік виконання бюджету
звітність про виконання бюджету
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Юшко С. В. Бюджетний менеджмент: формування компетентностей на основі тренінгу : навчальний посібник : [Електронне видання] / С. В. Юшко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. – 255 с.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено специфіку проведення тренінгу з бюджетного менеджменту у процесі підготовки компетентних фахівців. Уміщено деталізований сценарій тренінгу з описом навчальних процедур, запланованих для виконання в межах аудиторного часу, а також перелік завдань для самостійної позааудиторної роботи. Програмою тренінгу передбачено опанування студентами питань, пов’язаних із порядком та особливостями здійснення бюджетного планування, організацією виконання бюджету, бухгалтерським обліком виконання бюджету, складанням фінансової й бюджетної звітності про виконання бюджету, організацією та здійсненням контролю за виконанням бюджету. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18211
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2017 - Юшко.pdf3,14 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.