Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19133
Назва: | Використання антиоксидантів у складі периклазовуглецевих матеріалів |
Інші назви: | Использование антиоксидантов в составе периклазоуглеродистых материалов Use of antioxidants in the composition of periclase-carbon materials |
Автори: | Борисенко О. М. Борисенко О. Н. Borisenko O. M. |
Теми: | периклазовуглецеві вогнетриви антиоксидант алюміній сіль нікелю периклазоуглеродистые огнеупоры алюминий соль никеля periclase-carbon refractories antioxidant aluminum nickel salt |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Борисенко О. М. Використання антиоксидантів у складі периклазовуглецевих матеріалів / О. М. Борисенко // Технологія та застосування вогнетривів і технічної кераміки у промисловості: міжнародна науково-технічна конф., 17–18 трав. 2018 р.: тези доповід. – Х, 2018. – С. 7–9. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі досліджено вплив різних антиоксидантів – Al, SiC, Al + SiC, елементоорганічної сполуки, золю на основі елементоорганічної сполуки та золь-гель композиції на основі солі нікелю на експлуатаційні характеристики периклазовуглецевих вогнетривів. В работе исследовано влияние различных антиоксидантов – Al, SiC, Al + SiC, элементоорганических соединений, золя на основе элементоорганических соединений и золь-гель композиции на основе соли никеля на эксплуатационные характеристики периклазоуглерродистых огнеупоров. The influence of various antioxidants - Al, SiC, Al + SiC, organoelement compounds, sol on the basis of organoelement compounds and sol-gel compositions based on nickel salt on the performance characteristics of periclase-carbon refractories was investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19133 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5_тези_Борисенко.pdf | 174,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.