Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19174
Назва: Ведення управлінського обліку витрат на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу
Інші назви: Ведение управленческого учёта расходов на примере предприятий гостинично-ресторанного комплекса
Management accounting of costs by the example at enterprises of the hotel and restaurant complex
Автори: Волковська Я. В.
Волковская Я. В.
Volkovska I. V.
Теми: управлінський облік
готельно-ресторанний комплекс
витрати
процес
управленческий учёт
гостинично-ресторанный комплекс
расходы
процесс
management accounting
hotel and restaurant complex
expences
process
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Волковська Я. В. Ведення управлінського обліку витрат на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу / Я. В. Волковська // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія і практика : матеріали міжнарод. науково-практ. конф., 29-30 бер. 2018 р. : тези доповід. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. – С. 370-372.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що важливо не тільки якісно організувати управлінський облік, але і вести всі його процеси. Побудовано схему ведення управлінського обліку витрат з врахуванням специфіки підприємств готельно-ресторанного комплексу. Зроблено висновок щодо наявності зворотного зв’язку між веденням управлінського обліку та формуванням потреб керівництва через зміни стратегічних цілей підприємств. Установлено, что важно не только качественно организовать управленческий учет, но и вести все его процессы. Построено схему ведения управленческого учета расходов с учетом специфики предприятий гостинично-ресторанного комплекса. Сделан вывод о наличии обратной связи между ведением управленческого учета и формированием потребностей руководства из-за изменений стратегических целей предприятий.It is established that it is important not only to organize management accounting qualitatively, but also to conduct all its processes. The scheme of management accounting of expenses is constructed considering the specifics of the enterprises of the hotel and restaurant complex. It is concluded that there is a feedback between the management accounting and the formation of management needs through changes in the strategic goals of enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19174
Розташовується у зібраннях:Статті (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волковська_тези_Управление предприятиями.pdf286,05 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.