Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19404
Назва: | Інформаційна складова подієвого туризму |
Інші назви: | Информационная составляющая событийного туризма Information component of event tourism |
Автори: | Вовк К. М. Вовк Е. М. Vovk K. |
Теми: | контент подій подієвий туризм смарт-туризм SMART City контент событий событийный туризм event content event tourism smart tourism |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Вовк К. М. Інформаційна складова подієвого туризму / К. М. Вовк // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 29-30 бер. 2018 р. – Х.: Вид-во «НТМТ», 2018. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вплив інформаційних технологій на розвитокподієвого туризму. Проведено аналіз сучасних інновацій в туризмі, освітлені основні аспекту смарт-туризму. Запропоновано концепцію «Content SMART-event», яку можна ефективно використовувати для зміни або модифікації туристичного продукту. Рассмотрено влияние информационных технологий на развитие событийного туризма. Проведен анализ современных инноваций в туризме, освещены основные аспекта смарт-туризма. Предложена концепция «Content SMART-event», которую можно эффективно использовать для изменения или модификации туристического продукта. The influence of information technologies on the development of event tourism is considered. The analysis of modern innovations in tourism is carried out, the main aspects of smart tourism are covered. The concept of "Content SMART-event", which can be effectively used for changing or modifying the tourist product, is proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19404 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Т) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1(1) Вовк К.М. Тези _нформац_йна складова под_євого туризму.pdf | 543,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.