Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19866
Назва: Процес формування і розробки стратегій ТНК
Автори: Шталь Т. В.
Косенко В. І.
Шейко О. С.
Теми: транснаціональна корпорація
глобальний ринок
конкуренція
стратегія
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Шталь Т. В. Процес формування і розробки стратегій ТНК / Т. В. Шталь, В. І. Косенко, О. С. Шейко // Kluczowe aspekty naukowej dzialalnosci. – 2014. – Vol. 1 (Ekonomiczne nauki). – С. 22-24.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день ТНК здійснюють неабиякий вплив на функціонування світового господарства та на окремий суб’єкт господарювання чи підсистему. Місце транснаціональної корпорації дуже особливе на глобальному ринку. Корпорації функціонують в міжнародному економічному середовищі та перебувають під впливом конкуренції. Конкуренція притаманна не лише національному, а й глобальному економічному середовищу. В умовах функціонування міжнародного ринку виникає глобальна конкуренція. Для того, аби мати змогу протистояти конкурентам та бути лідером на міжнародному ринку, ТНК повинна розробити стратегію, яка забезпечуватиме стабільне просування на ринку та досягнення поставлених цілей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19866
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KLUCZOWE ASPEKTY NAUKOWEJ DZIALALNOSCI - 2014.pdf245,28 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.