Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20086
Title: Організація виробництва : методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Афанасьєв М. В.
Запащук Л. В.
Keywords: організація
підприємство
виробництво
виробничий процес
трудовий процес
виробнича структура
виробничі системи
типи виробництва
методи виробництва
тривалість виробничого циклу
якість продукції
робоче місце
норми праці
Issue Date: 2017
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Організація виробництва. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. М.В. Афанасьєв, Л.В. Запащук; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (403 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 64 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано практичні завдання, які згруповані за модулями відповідно до тем робочої програми навчальної дисципліни, та методичні рекомендації щодо їхнього виконання. Надані завдання передбачають різний рівень складності, що дозволяє визначити ступінь засвоєння студентами теоретичних знань і набути практичних умінь та навичок у використанні інструментарію оцінювання форм і методів організації виробничого процесу в просторі й часі та розробленні заходів щодо підвищення результативності виробничих систем промислового підприємства згідно з професійними компетентностями. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20086
Appears in Collections:Методичні матеріали (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017-284-EB Афанасьєв М В, Запащук Л В..pdf680,48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.