Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20257
Название: Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кредитного ринку України
Авторы: Колодізєв О. М.
Плюшкіна А. Л.
Ключевые слова: кредит
кредитний ринок
банк
банківська система
кореляційно-регресійна модель
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Колодізєв О. М. Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кредитного ринку України / О. М. Колодізєв, А. Л. Плюшкіна // Управління розвитком. Збірник наукових праць № 4 (194). Харків. ХНЕУ ім. С. Кузнеця. 2018. – С. 148 – 154.
Краткий осмотр (реферат): В умовах активізації банківського кредитування особливої актуальності набувають питання необхідності подолання наслідків світової фінансової кризи і формування розвиненого та ефективно функціонуючого кредитного ринку. Досліджено динаміку активів, кредитів банків України та частки кредитів в активах протягом останніх п’яти років. Розглянуто структуру наданих кредитів за видом позичальника та у розрізі валют. Проаналізовано класифікацію кредитів за категоріями якості, розподіл за класами позичальника та визначено обсяги простроченої заборгованості. Обґрунтовано вплив параметрів кредитних операцій на коефіцієнт доходності активів банків та кількісно оцінено цей вплив за допомогою кореляційно-регресійного аналізу. Розроблено модель залежності коефіцієнту доходності активів від коефіцієнтів частки кредитів в активах і чистої процентної маржі. Визначено перспективи розвитку кредитного ринку України та запропоновано шляхи підвищення ефективності кредитної діяльності банків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20257
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Колодізєв О.М._БС_Стаття3.pdf390,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.