Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20258
Название: Система комплаєнсу в банках: нові властивості та виклики сучасності
Авторы: Колодізєв О. М.
Ключевые слова: ризик
відмивання коштів
комплаєнс-ризики
ризико-орієнтований підхід
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Колодізєв О. М. Система комплаєнсу в банках: нові властивості та виклики сучасності / О. М. Колодізєв // Збірник матеріалів VI Всеукраїнської науково-практичної конференції "Сучасні проблеми фінансового моніторингу" (23 листопада 2018 р.). – Х. :ХНЕУ ім. С. Кузнеця, ТОВ «ТО Ексклюзив», 2018. – С. 13 – 16.
Краткий осмотр (реферат): Робота спрямована на вирішення проблеми прийняття своєчасних зважених управлінських рішень від банківського менеджменту не тільки у сфері операційної діяльності, а й з точки зору інформаційної безпеки банку та ризику відмивання коштів. Це актуалізує проблематику ризико-орієнтованого підходу й обумовлює необхідність впровадження удосконаленого методичного інструментарію системи комплаєнсу в банках. Зазначено, що залишаються проблемними питання впровадження та ефективного використання системи комплаєнс в умовах активної інтеграції вітчизняної банківської системи в структуру відносин міжнародних фінансових ринків. В роботі доведено, що однією із складових системи комплаєнс є організаційне забезпечення, а саме ті адміністративні структурні одиниці, які на рівні банку та банківської системи забезпечують управління комплаєнс-ризиками. При цьому доцільним є обов’язковість врахування масштабів і специфіки діяльності суб’єктів господарювання для визначення рівня структурного підрозділу з виконання його функціональних повноважень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20258
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Колодізєв О.М._БС_Тези1.pdf186,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.