Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20533
Название: Сучасний фольклор і медіаграмотність: точки дотику
Авторы: Старкова Г. В.
Ключевые слова: медіаосвіта
медіаграмотність
фольклор
постфольклор
інтернетлор
сміхова культура
критичне мислення
мем
пропаганда
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Старкова Г. В. Сучасний фольклор і медіаграмотність: точки дотику / Г. В. Старкова // Збірник статей Шостої міжнародної науково-методичної конференції «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи». – Київ. : Центр Вільної Преси, Академія української преси, 2018. – С. 41-53.
Краткий осмотр (реферат): Медіаосвіта має на меті навчити критичному сприйняттю будь-яких медіатекстів, для чого надає пояснення та багаточисленні інструменти аналізу. Питомо, медіаграмотні люди мають серйозно ставитися до інформації, що споживають, продукують і поширюють. Народну творчість називають фольклором. Колективно створювані тексти (у найширшому значенні) відігравали значну роль у будь-якій культурі з прадавніх часів, помилкою буде принижувати значення подібних феноменів сьогодні. Стаття присвячена визначенню сучасного фольклору, стану його вивчення та пошукам його місця у полі медіаграмотності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20533
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Starkova.pdf2,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.