Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20593
Название: Підходи до визначення поняття «капіталізація страхових компаній»
Авторы: Ачкасова С. А.
Ключевые слова: капіталізація
страхові компанії
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Ачкасова С. А. Підходи до визначення поняття «капіталізація страхових компаній» / С. А. Ачкасова // Розвиток фінансових відносин суб’єктів господарювання в умовах динамічного зовнішнього середовища: тези Інтернет конф., м. Житомир, 15 лист. 2018 р. – Житомир: ЖДТУ, 2018. – С. 178-180.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано, що вітчизняним страховим компаніям необхідно підвищувати рівень капіталізації і удосконалювати процес формування та управління капіталом, що можливо при конвергенції вітчизняних та міжнародних підходів до встановлення вимог та стандартів до капіталу в межах державного регулювання та нагляду. Визначено, що існують відмінності у визначенні капіталізації залежно від сфери та суб’єкту (страхової компанії, банку, кредитної спілки, емітента). Однак, спільним є необхідність збільшення розміру власного капіталу фінансової установи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20593
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.