Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20959
Название: Роль професіоналізму керівника людськими ресурсами в системі управління проектами
Авторы: Гвазава Н. Г.
Ключевые слова: людські ресурси
проект
управління проектом
керівник
професіоналізм
сучасний менеджмент
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Гвазава Н. Г. Роль професіоналізму керівника людськими ресурсами в системі управління проектами [Електронний ресурс] / Н. Г. Гвазава // Економіка та суспільство. – 2018. – №19 – Режим доступу до журналу: http://economyandsociety.in.ua.
Краткий осмотр (реферат): Метою статті є дослідження ролі керівника людськими ресурсами в системі управління проектами. Для досягненні цієї мети необхідно проаналізувати професійні навички, необхідні для управління проектом для його успішного завершення. Розглянуто поняття «управління проектами». Основною проблемою на практиці є знайти керівника проекту якій має широкий спектр знань з різних сфер діяльності, він повинен детально знати всі життєві фази проекту. Доведено про необхідність фундаментальної підготовки спеціалістів галузі сучасного менеджменту та підготовки керівників проектами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20959
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статья Гвазава НГ.pdf311,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.