Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21026
Название: Європейські напрями забезпечення доступу до фінансування інноваційного підприємництва
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: доступ
фінансування інноваційного підприємництва
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Європейські напрями забезпечення доступу до фінансування інноваційного підприємництва / Н. М. Внукова // Актуальні правові та гуманітарно-економічні проблеми в період євроінтеграції: збірник тез VII Всеукраїнської науково-практ. конф., 30 лист. 2018 р. : тези допов. – Кропивницький : ПВНЗ КІДМУ, 2018. – С. 20-22.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано, що для розв’язання проблем у сфері фінансування малого інноваційного бізнесу слід розробити та реалізувати додаткові заходи з запровадження венчурного фінансування, посилення співпраці з міжнародними організаціями та фондами, які підтримують та забезпечують уведення інновацій, розширити практику компенсації відсотків, сплачених суб’єктами господарювання банкам за кредитами, що отримані на реалізацію інноваційних проектів. Визначено, що існує необхідність розроблення та реалізації дієвої державної політики посилення доступу до фінансово-кредитних ресурсів для інноваційного підприємництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21026
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.