Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21307
Название: Необхідність нормативних змін у визначенні інноваційної інфраструктури
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: інноваційна інфраструктура
ринок інновацій
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Необхідність нормативних змін у визначенні інноваційної інфраструктури / Н. М. Внукова // Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури : матеріали V міжнар. науково-практ.конф., 23–25 трав. 2019 р. - Львів : Вид. Львівської політехніки, 2019. – С. 291. - 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
Краткий осмотр (реферат): Підкреслено необхідність повернення до розгляду проекту Інноваційного кодексу, де буде визначено, що є національною інноваційної системою, і як в ній представлено місце інноваційної інфраструктури як підсистемної складової. що обслуговує і забезпечує діяльність підприємств, що продукують інновації. Окремою статтю визначаються відносини, які виникають при взаємодії суб’єктів інноваційної діяльності з суб’єктами інфраструктури національної інноваційної системи, а також формується ринок інновацій, що посилить системність розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21307
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.