Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21351
Название: Запобігання та протидія легалізації доходів у системі фінансового моніторингу банку
Авторы: Лебідь О. В.
Вейц О. І.
Ключевые слова: відмивання коштів
легалізації доходів
фінансовий моніторинг
запобігання легалізації доходів
протидія легалізації доходів
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Лебідь О. В. Запобігання та протидія легалізації доходів у системі фінансового моніторингу банку / О. В. Лебідь, О. І. Вейц // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 30-31 травня 2019 р. : тези допов. – Х.: ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2019. – C. 89 – 90.
Краткий осмотр (реферат): Боротьба з легалізацією доходів, отриманих незаконно, є важливим завданням зниження ризиків соціально-економічної та політичної нестабільності та забезпечення економічної безпеки держави. Визначено, що серед усіх суб’єктів первинного фінансового моніторингу банківські установи посідають особливе місце. Обґрунтовано, що внутрішньобанківські системи фінансового моніторингу становлять основу протидії та запобігання відмиванню коштів на первинному рівні, а всі подальші дії та заходи вже є похідними і залежними від того, як працюють у цій сфері банки. Дано визначення поняттям «запобігання легалізації доходів» та «протидія легалізації доходів».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21351
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лебідь_О_102_тези.pdf218,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.