Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21400
Название: Реформування місцевого самоврядування в Україні: оцінка експертів (частина 3)
Авторы: Бровко О. В.
Ключевые слова: місцеве самоврядування
Україна
Польща
адміністративно-територіальна реформа
адміністративно-територіальний устрій
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Бровко О. В. Реформування місцевого самоврядування в Україні: оцінка експертів (частина 3) / О. В. Бровко // Вісник Харків-го нац-го ун-ту ім. В. Н. Каразіна. Серія «Питання політології». – Х., 2018. - Вип. 33. - С. 98-103.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто успіхи та досягнення України в реформуванні місцевого самоврядування. Вказано на основні чинники, які перешкоджають проведенню АТР в Україні. Досліджено найбільш значимі досягнення Польщі при проведенні АТР та можливість їх імплементації в Україні. Розкрито та проаналізовано, окрім позитивного, негативний досвід реформування місцевого самоврядування Польщі, на який необхідно звернути увагу Україні, для того щоб врахувати його у процесі проведенні АТР в Україні. Дослідження проведено на основі глибинних інтерв’ю з провідними польськими експертами в сфері місцевого самоврядування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21400
Располагается в коллекциях:Статті (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Текст статті.pdf159,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.