Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21568
Название: Правові основи транскордонного співробітництва в актах Ради Європи
Авторы: Цукан О. М.
Ключевые слова: транскордонне співробітництво
міжтериторіальне співробітництво
міжтериторіальне співробітництво
міжнародні угоди
Європейська рамкова конвенція про транскордонне співробітництво
Додатковий протокол
пояснювальний доклад
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Цукан О. М. Правові основи транскордонного співробітництва в актах Ради Європи / О. М. Цукан // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2018. – № 6. – С. 61–66.
Краткий осмотр (реферат): В статті досліджено правові основи транскордонного співробітництва, що передбачені в Європейській рамковій конвенції про транскордонне співробітництво між територіальними общинами або властями хронологічним та порівняльним методом. Комітет міністрів Ради Європи, при підписанні Європейської рамкової конвенції про транскордонне співробітництво між територіальними общинами або властями, усвідомлюючи новаторський характер транскордонного співробітництва, заклав можливості для подальшого вдосконаленя і розширеня правової основи такого співробітництва у світлі досвіду, набутого під час виконання положень Конвенції. Варто відзначити, що можливість, а також процедура розширення конвенції була передбачена в статтях цієї Конвенції ще при першому підписанні. Таким чином, в правових актах Ради Європи, майже за 30 років, транскордонне співробітництво дістало подальший розвиток, змінилась його правова природа та функції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21568
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.