Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21611
Название: Особливості бюджетної політики, як один з напрямів розвитку територіальних громад
Авторы: Перепелюкова О. В.
Ключевые слова: об’єднана територіальна громада
фінансування
бюджет
субвенція
регіон
надходження
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Перепелюкова О. В. Особливості бюджетної політики, як один з напрямів розвитку територіальних громад / О. В. Перепелюкова // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2018. – № 4 (16). – С. 147-154.
Краткий осмотр (реферат): Визначено особливості формування бюджету об’єднаних територіальних громад. Встановлено, що бюджети громад, які не об’єдналися, не отримують міжбюджетні трансферти із державного бюджету. Визначено, що ради ОТГ мають право здійснювати місцеві запозичення до бюджетів ОТГ – як місцеві, так і внутрішні, в тому числі шляхом отримання кредитів (позик) від міжнародних фінансових організацій. Проаналізовано бюджети громад Харківського регіону, визначено бюджети цих громад. Встановлено норми бюджетних витрат згідно чинного законодавства. Виокремлено перелік доходних джерел бюджетів об’єднаних територіальних громад. Визначено, що сукупні власні доходи по об’єднанні територіальні громади Харківського регіону за 2018 рік на 11 % перевищили планові призначення. Обґрунтовано, що фінансові надходження до територіальних громад спрямовуються на розвиток інфраструктури та соціального забезпечення громади. Обґрунтовано, що для збільшення доходності громад необхідним є розробка відповідних заходів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21611
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Перепелюкова О.В. статья 8 Черн.pdf312,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.