Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21639
Название: Побудова гібридної крипто-кодової конструкції Мак-Еліса
Авторы: Євсеєв С. П.
Король О. Г.
Гаврилова А. А.
Четінкайя Керім
Ключевые слова: криптографічні системи
алгоритми несиметричної криптографії
гібридна крипто-кодова конструкція
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНЕУ ім. Семена Кузнеця
Библиографическое описание: Євсеєв С. П. Побудова гібридної крипто-кодової конструкції Мак-Еліса / С. П. Євсеєв, О. Г. Король, А. А. Гаврилова, Керім Четінкайя // Інформаційна безпека та інформаційні технології : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 квітня. – Х. : ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2019. – С. 9.
Краткий осмотр (реферат): Криптографічні системи на алгоритмах несиметричної криптографії (RSA, ECC, DSA) вразливі до атак “грубої сили” з використанням повномасштабного квантового комп’ютера. Тому основні дослідження і розробки криптографічних засобів захисту інформації (КЗЗІ) спрямовані на пошуки рішень, що не мали б вразливостей щодо квантових обчислень і були б одночасно стійкими до атак за допомогою звичайних комп’ютерів. Такі алгоритми відносяться до розділу квантово-стійкої криптографії. Таким чином використовуючи вектор ініціалізації при формуванні кодограми і універсальний механізм заподіяння збитку на основі алгоритму MV2 забезпечується суттєве зменшення довжини кодового слова який поступає в канал зв’язку, тим самим складність формування криптограми зменшується ≈ в 12 разів і розкодування криптограми ≈ в 20 разів зі збереженням стійкості несиметричної крипто-кодової конструкції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21639
Располагается в коллекциях:Статті (КІТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Побудова критокод.pdf516,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.