Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21701
Назва: Види фінансових інновацій в умовах цифровізації економіки
Автори: Меренкова Л. О.
Холодна Ю. Є.
Теми: цифрова економіка
цифрові технології
фінансова інновація
продуктові інновації
процесні інновації
інституційні інновації
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДІСА ПЛЮС
Бібліографічний опис: Меренкова Л. О. Види фінансових інновацій в умовах цифровізації економіки / Л. О. Меренкова, Ю. Є. Холодна // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 30–31 травня, 2019 р. : тези допов. – Х. : ДІСА ПЛЮС, 2019. – С. 103–104.
Короткий огляд (реферат): Цифровізація та глобалізація світової економіки, необхідність хеджування ризиків в умовах фінансової кризи призводить до появи різноманітних фінансових інновацій, загострює проблеми стимулювання та прискорення їх впровадження в фінансовому секторі. В роботі розкрито сутність та зміст фінансових інновацій, узагальнена класифікація фінансових інновацій. Доведено, що в умовах цифровізації економіки до основних видів фінансових інновацій відносяться продуктові, інституційні та процесні інновації у фінансовій сфері. Фінансові інновації доцільно класифікувати за причинами виникнення, цілями створення, ступенем новизни, методам створення. Узагальнена класифікація фінансових інновацій є теоретичним підґрунтям для формування методичних рекомендацій щодо організації їх розробки та впровадження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21701
Розташовується у зібраннях:Статті (Ф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Merenkova_Kholodnaya_Tezu Види фінансових інновацій.pdf313,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.