Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуДавидова О.
2022Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послугДавидова О.; Сисоєва С.
2022Управління персоналом туристичного підприємства. Методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняСтрижак О. О.
2022Менеджмент туристичної діяльності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівняАлдошина М. В.
2022Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2022Основні види та методи мотивації персоналуБарабаш В. О.; Тимошенко К. В.