Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Кафедра міжнародної економіки і менеджменту
Кафедра підприємництва і торгівлі
Кафедра статистики і економічного прогнозування
Кафедра туризму
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 10.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Теоретичні аспекти формування експортного потенціалу підприємства
Козуб В. О.
;
Горохова В. Ю.
2022
Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Давидова О.
2022
Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинності
Давидова О.
2022
Особливості послуг готельного бізнесу як невід’ємної складової індустрії гостинності
Давидова О.
2022
Інноваційний розвиток суб’єкта підприємницької діяльності
Ситніков В. І.
2022
Аналіз фінансової стійкості підприємств України
Бровко О. І.
;
Воскресенська В. В.
2022
Дослідження кон’юнктури регіонального споживчого ринку та її вплив на діяльність підприємства на прикладі «ЕСВО» ЛТД
Тимошенко К. В.
;
Приходько Ю. С.
2022
Теоретичні основи інтернаціоналізації підприємств
Малюкіна А. О.
2022
Основні види та методи мотивації персоналу
Барабаш В. О.
;
Тимошенко К. В.
2022
Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі
Жуков В.
Просмотр
Автор
3
Давидова О.
2
Тимошенко К. В.
1
Барабаш В. О.
1
Бровко О. І.
1
Воскресенська В. В.
1
Горохова В. Ю.
1
Жуков В.
1
Козуб В. О.
1
Малюкіна А. О.
1
Приходько Ю. С.
.
дальше >
Тема
2
готельне господарство
2
готельно-ресторанний бізнес
2
діяльність
2
персонал
2
послуга
1
аналіз
1
галузь
1
глобалізація
1
експорт
1
експортний потенціал підприємства
.
дальше >