Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21904
Назва: Обгрунтування центрованого підходу в процесі управління підприємства
Автори: Литвиненко А. О.
Теми: центрований підхід
інноваційний розвиток
персонал підприємства
механізм управління
стратегічне позиціонування
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Литвиненко А. О. Обгрунтування центрованого підходу в процесі управління підприємства / А. О. Литвиненко // Теорія і практика сучасної психології. – 2018. – № 3. – С. 39-42.
Короткий огляд (реферат): Представлено методичні рекомендації щодо формування центрованого підходу в процесі управління в циклах активізації інноваційної діяльності та формування програм розвитку впливу інтерактивних технік та технологій на персонал підприємства. Запропоновано розуміння потенціалу інтелектуального розвитку персоналу на підприємстві та обґрунтовано групування підконтрольних показників з оглядом на рівень інноваційної спроможності підприємства. Представлено стратегію визначення складу психологічних показників, встановлення параметрів моніторингу та особливостей формування центрованого механізму взаємодії в управлінні персоналом на підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21904
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко.pdf397,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.