Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21911
Название: Розміри посівних площ як фактор формування конкурентноспрожності підприємств в сільському господарстві
Авторы: Шиян Д. В.
Божко М. В.
Ключевые слова: структура витрат
постійні витрати
ефективність виробництва
конкурентоспроможність виробництва
коефіцієнта структури постійних витрат
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Шиян Д. В. Розміри посівних площ як фактор формування конкурентноспрожності підприємств в сільському господарстві / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність національної економіки : матеріали ХVІІІ міжнар. науково-практ. конф., 4-5 жовт. 2018 р. : тези допов.– К., 2018. – С. 107-111.
Краткий осмотр (реферат): Розглядатися методичні та практичні аспекти поділу витрат на постійні та змінні. На прикладі сільськогосподарських підприємств Харківської області був використаний графічний метод визначення величини постійних витрат при виробництві пшениці і кукурудзи на зерно. Було встановлено, що величина постійних витрат змінюється в залежності від рівня інтенсивності виробництва. Був зроблений висновок, що у підприємств з найбільшим рівнем витрат на гектар посівної площі величина постійних витрат зменшувалася в порівнянні з підприємствами з меншим рівнем витрат. Даний фактор формує більш високий рівень конкурентоспроможності виробництва. Продовжено авторський підхід до визначення коефіцієнта структури постійних витрат.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21911
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шиян Д.В. Tesi_2018_ost-107-111.pdf171,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.