Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21912
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШиян Д. В.-
dc.contributor.authorЧумак Г. М.-
dc.date.accessioned2019-10-23T09:15:04Z-
dc.date.available2019-10-23T09:15:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШиян Д. В. Рівень розвитку молочного скотарства як фактор формування молокопродуктового підкомлексу в регіонах / Д. В. Шиян, Г. М. Чумак // Вісник ХНАУ / Серія : Економіка АПК і природокористування. – 2019. - №1. - С. 81-89.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21912-
dc.description.abstractУ статті розглядаються проблеми розвитку галуззі молочного скотарства в взаємозв’язку з розвитком молокопереробних підприємств. На підставі аналізу динаміки виробництва молока констатується факт стагнації галузі на протязі останніх двох десятиліть. Відмічається, що переважна більшість молока сьогодні виробляється в особистих підсобних господарствах населення. Підкреслюється необхідність дотримання стандартів ЄС, що в умовах виробництва в особистих підсобних господарствах є значною технологічною та організаційною проблемою. На підставі аналізу даних по обсягам виробництва та переробки молока, зроблено висновок, що виробництво у сільськогосподарських підприємствах в значній мір формує і обсяги переробки на підприємствах молокопродуктової галуззі.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectмолочне скотарствоru_RU
dc.subjectмолокопереробні підприємстваru_RU
dc.subjectдинаміка виробництваru_RU
dc.subjectструктура виробництва молокаru_RU
dc.subjectринок молочної продукціїru_RU
dc.titleРівень розвитку молочного скотарства як фактор формування молокопродуктового підкомлексу в регіонахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шиян Д. Чумак Г. Р_вень розвитку молочного скотарства.pdf566,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.