Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21912
Назва: Рівень розвитку молочного скотарства як фактор формування молокопродуктового підкомлексу в регіонах
Автори: Шиян Д. В.
Чумак Г. М.
Теми: молочне скотарство
молокопереробні підприємства
динаміка виробництва
структура виробництва молока
ринок молочної продукції
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Шиян Д. В. Рівень розвитку молочного скотарства як фактор формування молокопродуктового підкомлексу в регіонах / Д. В. Шиян, Г. М. Чумак // Вісник ХНАУ / Серія : Економіка АПК і природокористування. – 2019. - №1. - С. 81-89.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються проблеми розвитку галуззі молочного скотарства в взаємозв’язку з розвитком молокопереробних підприємств. На підставі аналізу динаміки виробництва молока констатується факт стагнації галузі на протязі останніх двох десятиліть. Відмічається, що переважна більшість молока сьогодні виробляється в особистих підсобних господарствах населення. Підкреслюється необхідність дотримання стандартів ЄС, що в умовах виробництва в особистих підсобних господарствах є значною технологічною та організаційною проблемою. На підставі аналізу даних по обсягам виробництва та переробки молока, зроблено висновок, що виробництво у сільськогосподарських підприємствах в значній мір формує і обсяги переробки на підприємствах молокопродуктової галуззі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21912
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шиян Д. Чумак Г. Р_вень розвитку молочного скотарства.pdf566,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.