Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21930
Название: Підготовка студентів до здійснення антикризових комунікацій в сфері бізнесу та державного сектору
Авторы: Яресько К. В.
Ключевые слова: антикризові комунікації
антикризове управління
реклама та зв’язки з громадськістю
медіа-комунікації
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Яресько К. В. Підготовка студентів до здійснення антикризових комунікацій в сфері бізнесу та державного сектору / К. В. Яресько // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : міжнар. науково-практ. конф., 30-31 трав. 2019 р. : тези допов. - Х.: ДІСА ПЛЮС, 2019. - С. 425-426.
Краткий осмотр (реферат): В тезах обґрунтовано актуальність антикризових комунікацій в діяльності бізнесових компаній, державних установ, громадських організацій. Підготовка студенти, які навчаються за освітніми програмами «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Медіа-комунікації», до здійснення антикризових комунікацій включає: опанування базовими положеннями стратегічних та антикризових комунікацій, оволодіння вміннями аналізу кризової ситуації, прогнозування її розвитку, обґрунтування антикризової стратегії, розробки комунікаційних засобів антикризового управління, осмислення власного стану морально-вольових якостей, рефлексії, критичного мислення для комунікацій в умовах кризи, використання сучасних інструментів антикризового PR та антикризових комунікацій в навчальних кейсах, рольових іграх, професійній діяльності, формування здатності до самовираження та медіатворчості в антикризових комунікаціях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21930
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези Яресько 2019-2.pdf310,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.