Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21961
Название: Стандартизація як засіб підвищення якості продукції сільськогосподарських підприємств
Авторы: Борзенко Ю. А.
Ключевые слова: якість
стандарти
стандартизація продукції
сільськогосподарська продукція
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Борзенко Ю. А. Стандартизація як засіб підвищення якості продукції сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / Ю. А. Борзенко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. докторантів, молодих учених та студентів, 17 трав. 2019 р., м. Харків. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. – Режим доступу до ресурсу: https://cdn.hneu.edu.ua/rozvitok19.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто різні підходи до категорії «якість». Досліджено стандартизацію як напрям підвищення ефективності системи управління якістю продукції. Виявлено особливості використання стандартизації для сільськогосподарської продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21961
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.