Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22078
Название: Комунікативний менеджмент в публічному адмініструванні : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування"
Авторы: Гордієнко Л. Ю.
Ключевые слова: комунікація
комунікативний менеджмент
публічна установа
управління
технологія
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Комунікативний менеджмент в публічному адмініструванні : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" / укл. Л. Ю. Гордієнко. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. – 10 с. (Укр. мов.)
Краткий осмотр (реферат): Надана анотація навчальної дисципліни, її мета, структурно-логічна схема вивчення навчальної дисципліни, компетентності та результати навчання за дисципліною, програма навчальної дисципліни за модулями й темами, порядок оцінювання результатів навчання, розподіл балів за тижнями, шкала оцінювання: національна та ЄКТС, рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22078
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ДУПАЕП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.