Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22089
Title: Ринок праці: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Писаревська Г. І.
Касьмін Д. С.
Keywords: ринок праці
зайнятість
безробіття
інфраструктура ринку праці
суб’єкти ринку праці
попит та пропозиція на ринку праці
гнучкий ринок праці
внутрішньофірмовий ринок праці
політика зайнятості населення
Issue Date: 2019
Citation: Ринок праці: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» першого (бакалаврського) рівня / укл. Г. І. Писаревська, Д. С. Касьмін. – Х. : Вид. ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. – 13 с.
Abstract: Ефективне вирішення проблем та практичних завдань щодо розподілу трудових ресурсів можливе за умови творчого використання наукових досягнень у галузі ринку праці, що досліджує систему організації найманої праці на основі ринкових законів, яка включає роботодавців, що пред’являють попит на працю, найманих працівників, що формують на цьому ринку пропозицію праці, а також механізми й інститути узгодження інтересів працівників та роботодавців. Це обумовило актуальність ґрунтовного вивчення ринку праці. Вивчення дисципліни дає можливість студентові набути досвіду: дослідження теорії і світового досвіду функціонування ринку праці; самостійно використовувати ці знання у практиці регулювання механізмів ринку праці на рівні підприємства, галузі, та національної економіки, а також розробляти та обґрунтовувати науково-практичні рекомендації щодо його удосконалення. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 «Економіка» усіх форм навчання.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22089
Appears in Collections:Методичні матеріали (СЕ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019-РПНД-Писаревська Г.І. та ін._Ринок праці.pdf839,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.