Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22131
Title: Управління фінансовою санацією та антикризова фінансова діагностика : методичні рекомендації до практичних завдань і лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня
Authors: Берест М. М.
Полтініна О. П.
Keywords: криза
індикатори
раннє розпізнавання
банкрутство
санація
вірогідність банкрутства
фінансовий стан
Issue Date: 2018
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Управління фінансовою санацією та антикризова фінансова діагностика. Методичні рекомендації до практичних завдань і лабораторних робіт для студ. спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / укл. М. М. Берест, О. П. Полтініна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (1,91 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 59 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Наведено зміст практичних завдань та лабораторних робіт, а також методичні рекомендації щодо їхнього виконання. Подано матеріал у вигляді таблиць та показники, що використовуються для проведення фінансових розрахунків у процесі антикризової діагностики та фінансової санації підприємств. Методичні рекомендації спрямовано на формування у студентів практичних навичок щодо діагностики кризових явищ, обґрунтування та реалізації заходів для фінансового оздоровлення підприємств. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22131
Appears in Collections:Методичні матеріали (Ф)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018-Берест М М, Полтініна О П.pdf1,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.