Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22218
Назва: Organisation of the Restaurant Industry
Автори: Akhmedova O. O.
Suschenko O. A.
Теми: restaurant
restaurant industry
restaurant service
service
restaurant service of tourists
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Organisation of the Restaurant Industry : textbook : [Electronic edition] / compiled by O. О. Akhmedova, O. А. Sushchenko. – Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2019. – 185 p. (English).
Короткий огляд (реферат): The theoretical foundations of the restaurant industry organization in the world and Ukraine are presented, the essence of the service process in the restaurant establishments of different types and classes are considered, main tendencies of the restaurant industry development are indicated. Particular attention is paid to the peculiarities of interconnection of the tourism organisations and restaurant establishments, interdependence of the type of tour and kind of catering, safety and quality issues in the restaurant industries. The textbook is recommended for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22218
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ресторанный_бизнес_Ахмедова.pdf2,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.