Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22261
Название: Огляд математичного забезпечення ЗСП та роль невизначеності для оцінки діяльності підприємства
Авторы: Мартинова О. В.
Ключевые слова: оцінка діяльності підприємства
ЗСП
математичні методи
моделювання
невизначеність
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Мартинова О. В. Огляд математичного забезпечення ЗСП та роль невизначеності для оцінки діяльності підприємства / О. В. Мартинова // Економічні студії. – Львів, 2019. – Вип. 3(25). – С. 89-93.
Краткий осмотр (реферат): В сучасних умовах управлінські рішення щодо розвитку підприємства повинні бути обґрунтованими і базуватися на точних розрахунках, глибокому і всебічному аналізі його діяльності. При оцінці динаміки розвитку підприємства пропонується використовувати збалансовану систему показників як перспективну концепцію, що дозволяє комплексно оцінити діяльність підприємства. У статті розглянуто математичне забезпечення ССП, завдання та результати використання різних економіко-математичних методів. У статті обґрунтована необхідність врахування невизначеності при прийнятті управлінських рішень. Узагальнено поняття «невизначеності» з точки зору вчених математиків і економістів, виділено різні її види та проаналізовано методи її усунення. Надалі планується розглянути математичні методи ССП з урахуванням невизначеності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22261
Располагается в коллекциях:Статті (ВМЕМ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.