Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22307
Название: Розвиток мовленнєвої компетентності у процесі викладання іноземної мови в закладах вищої освіти
Авторы: Бутковська Н. О.
Ключевые слова: іноземна мова
комунікативна компетенція
мовленнєва діяльність
уміння
навички
проектна робота
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Бутковська Н. О. Розвиток мовленнєвої компетентності у процесі викладання іноземної мови в закладах вищої освіти / Н. О. Бутковська // Інноваційна педагогіка. Вип. 9, Т 2, Одеса, 2019. – С. 19–22.
Краткий осмотр (реферат): У статті описані сучасні тенденції викладання іноземної мови в закладах вищої освіти, які дають можливість по закінченні курсу мати необхідні комунікативні спроможності у сферах професійного та ситуативного спілкування. Це передбачає формування в студентів комунікативних компетентностей (лінгвістичної, соціолінгвістичної і прагматичної) та мовленнєвих навичок на основі вдосконалення чотирьох основоположних умінь (читання, мовлення, аудіювання, письма). Виділяють три етапи розвитку мовленнєвої діяльності із залученням тексту. На першому перед текстовому етапі має місто формування навичок. На другому етапі відбувається вдосконалення навичок. Третій етап розвитку мовного вміння складається з двох підетапів: а) підетап розвитку підготовленої промови на основі однієї теми; б) підетап розвитку непідготовленої мови на міжтематичній основі. Кожен етап характеризується відповідними вправами, які розглядаються в цій статті. На останньому етапі пропонується застосування одної з найсучасніших методик викладання іноземної мови проектної роботи, яка допомагає інтегрувати іноземну мову у власну мережу комунікативної компетенції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22307
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття Butkovska N.pdf5,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.