Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22393
Название: Розвиток усного мовлення у студентів немовних факультетів на заняттях з англійської мови
Авторы: Іваніга О. В.
Ключевые слова: усне мовлення
монологічне мовлення
діалогічне мовлення
студенти
англійська мова
вправи
немовні факультети
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Іваніга О. В. Розвиток усного мовлення у студентів немовних факультетів на заняттях з англійської мови / О. В. Іваніга // Науковий часопис національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Сер.: "Педагогічні науки: реалії та перспектива". – 2019. - №66. – Київ. – С. 80-82.
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячено формуванню усного мовлення студентів немовних факультетів на заняттях з англійської мови. Встановлено, що існують такі різновиди усного мовлення, як підготовлене та непідготовлене мовлення, монологічне та діалогічне мовлення. Надано визначення кожному із зазначених видів мовлення та встановлено функції діалогічного мовлення (надання пропозицій у формі прохання, наказу або поради; запит інформації у співрозмовника або повідомлення йому нової інформації; обмін думками та враженнями; обґрунтування власної точки зору). Висвітлено досвід роботи щодо формування діалогічного та монологічного мовлення. Представлено види вправ, які сприяють формуванню діалогічного (складання мікродіалогів за поданою схемою для студентів з початковим рівнем знань; діалогічне мовлення з опорою на текст; складання діалогів з опорою на ключові слова та фрази) та монологічного (формулювання невеликих висловлювань з опорою на слова та словосполучення; пояснення значення понять з опорою на текст; порівняння двох понять тощо) видів мовлення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22393
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Іваніга_3_стаття.pdf2,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.