Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22399
Назва: Стратегічний підхід до управління якістю послуг туристичного підприємства
Автори: Гончаров А. Б.
Гончарова С. Ю.
Теми: туристична галузь
стратегії управління якістю
стратегії забезпечення
функціональні стратегії
якість туристичної послуги
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Гончаров А. Б. Стратегічний підхід до управління якістю послуг туристичного підприємства / А. Б. Гончаров, С. Ю. Гончарова // Економіка розвитку. – 2019. – Т. 18, Вип. 2. – С. 19–28.
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є процес управління якістю послуг туристичного підприємства з використанням стратегічного підходу. У статті досліджено основні аспекти стратегічного підходу до управління якістю послуг туристичного підприємства, що є теоретичним підґрунтям дослідження. З використанням загальнонаукових та спеціальних методів уточнено визначення якості туристичних послуг та виявлені основні стратегії, які найчастіше застосовують в управління якістю туристичного, проаналізовано їх переваги і недоліки. В результаті проведеного дослідження запропоновано напрямки удосконалення управління якістю діяльності туристичних підприємств, сутність яких полягає в чіткому формулюванні місії підприємства, а також стратегічних, тактичних та оперативних планів; постійний моніторинг ринку, виявлення зміни вимог споживачів до якості туристичного продукту і процесу надання послуг; вдосконалення методів і форм роботи з персоналом організації; створення ефективної системи контролю на підприємстві; застосуванні новітніх технологій і сучасного обладнання; постійний цілеспрямований пошук та використання резервів якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22399
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ED_2019_02_Honcharov.pdf427,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.