Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22430
Название: Міждисциплінарний розвиток якості життя і якості трудового життя на сучасному етапі
Авторы: Касьмин Д. С.
Ключевые слова: якість життя
якість трудового життя
індустріальне суспільство
постіндустріальне суспільство
розвиток
гідна праця
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Касьмін Д. С. Міждисциплінарний розвиток якості життя і якості трудового життя на сучасному етапі [Електронний ресурс] / Д. С. Касьмін // Ефективна економіка : наук. журнал. – 2019. – №6. – Режим доступу : http:// www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=7147.
Краткий осмотр (реферат): Уточнено, що розглянуті концепції, а саме концепція якості життя та концепція якості трудового життя пройшли еволюційні етапи акумуляції необхідних знань, і зараз знаходяться на четвертому етапі розвитку, що характеризується міждисциплінарним інтеграційним впливом різних концепцій, зокрема, концепцій гідної праці та безперервного благополуччя людини. Визначено зміст базового поняття «якість трудового життя», що представляє собою сукупність організаційних і соціально-економічних умов, що сприяють розвитку людини і його потенціалу на різних етапах життєдіяльності, вимір яких можливий за допомогою системи показників, що характеризують ступінь реалізації ціннісних орієнтацій працівників, сформованих в період, попередньої трудової діяльності, а також рівень задоволення потреб і забезпечення гідних умов, як в період активної трудової діяльності, так і в період після завершення трудової діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22430
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35 Касьмин.pdf308,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.