Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22547
Название: Технології захисту інформації
Авторы: Остапов С. Е.
Євсеєв С. П.
Король О. Г.
Ключевые слова: криптографія
автентифікація
цілісність
цифровий підпис
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Остапов С. Е. Технології захисту інформації : навчальний посібник / С. Е. Остапов, С. П. Євсеєв, О. Г. Король. – Х. : Вид. ХНЕУ, 2013. – 476 с. (Укр. мов.)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основи сучасного захисту інформації в комп’ютерних системах, не пов’язаних із державною таємницею. Викладено основні поняття та визначення захисту інформації, формування політики безпеки, критерії оцінки захищеності комп’ютерних систем, основи криптографічного захисту інформації, захисту інформації від несанкціонованого доступу в сучасних операційних системах, а також описано комплексні системи захисту в корпоративних інформаційних системах. Рекомендовано для студентів, які навчаються за напрямами "Комп’ютерна інженерія", "Програмна інженерія", "Інформатика" та "Комп’ютерні науки" всіх форм навчання, для студентів інших спеціальностей, де вивчається цикл навчальних дисциплін із захисту інформації, а також для самостійного опанування його основ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22547
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Технології захисту інформації.pdf7,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.