Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22554
Название: Формування технології оцінювання та моделювання виникнення економічних криз у тенденції розвитку України
Авторы: Бондар В. С.
Ключевые слова: економічна криза
валовий внутрішній продукт
рівень інфляції
рівень безробіття
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Бондар В. С. Формування технології оцінювання та моделювання виникнення економічних криз у тенденції розвитку України: дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 051 «Економіка» / В. С. Бондар . – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019.
Краткий осмотр (реферат): Узагальнено теоретичні засади виникнення та перебігу економічних криз, сформовано статистичне забезпечення їх аналізу та досліджено тенденції їх розвитку. Задля цього було всебічно досліджено структуру функціонування національної економіки; сформовано аналітичне забезпечення формування технологій оцінювання та моделювання економічних криз; досліджено динаміку валового внутрішнього продукту на душу населення за групами країн світу, динаміку основних макроекономічних показників (ВВП на душу населення, рівень інфляції та безробіття) для постсоціалістичних держав; сформована технологія оцінювання та моделювання виникнення економічних криз у тенденції розвитку України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22554
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бондарь_....3.pdf2,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.