Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Название: Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Козуб В. О.
Величко К. Ю.
Ключевые слова: конкуренція
конкурентні переваги
ринкок ресторанних послуг
підприємства ресторанного господарства
Дата публикации: 2019
Издательство: ФОП Лібуркіна Л. М.
Библиографическое описание: Козуб В. О. Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства / В. О. Козуб, К. Ю. Величко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 314–317.
Краткий осмотр (реферат): Визначено сутність та особливості конкуренції на ринку ресторанних послуг. Наведено особливості ланцюжка створення цінності для підприємств ресторанного господарства. Систематизовано джерела формування міжнародних конкурентних переваг для підприємств ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.