Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22595
Название: Тіньовий бізнес в Україні та країнах Європейського Союзу: тенденції, причини та наслідки
Авторы: Пархоменко Н. О.
Ключевые слова: тіньова економіка
детінізація економіки
тіньовий бізнес
країни ЄС
легальна та нелегальна економіка
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Пархоменко Н. О. Тіньовий бізнес в Україні та країнах Європейського Союзу: тенденції, причини та наслідки [Текст] / Н. О. Пархоменко // Молодий вчений. — 2019. — №11. – С.
Краткий осмотр (реферат): Метою дослідження виступає аналіз теоретичних і практичних аспектів тіньового бізнесу. У статті надано характеристику тіньовим процесам в Україні та країнах Європейського Союзу, визначено найбільш схильні до тіньової економіки види економічної діяльності. Приділено увагу визначенню причин та індикаторів тіньової економіки в Україні та країнах ЄС, які впливають на збільшення рівня тінізації. Надано характеристику тенденціям розвитку тіньових процесів на протязі 1970-2018 років. Охарактеризовано позитивні та негативні наслідки щодо поширення тіньової економіки в країнах світу. Визначено основні напрями боротьби з тіньовою економікою на міжнародному та регіональному рівнях, представлено вдалі приклади щодо детінізації економіки в країнах ЄС. Визначено особливості та перспективи детінізації української економіки, способи боротьби з тіньовим бізнесом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22595
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Пархоменко Н.А.статья.pdf602,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.