Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22614
Title: Фінансовий облік. Методичні рекомендації до самостійної роботи з обліку основних засобів та інших необоротних матеріальних активів для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Маляревський Ю. Д.
Безкоровайна Л. В.
Єремейчук Р. А.
Keywords: фінансовий облік
оподаткування
основні засоби
необоротні матеріальні активи
Issue Date: 2018
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Фінансовий облік. Методичні рекомендації до самостійної роботи з обліку основних засобів та інших необоротних матеріальних активів для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Ю. Д. Маляревський, Л. В. Безкоровайна, Р. А. Єремейчук; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (1,15 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 94 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано завдання, які відповідають матеріалам лекцій із навчальної дисципліни. Завдання та методичні рекомендації до їх виконання допоможуть студентам засвоїти порядок документального оформлення і відображення в бухгалтерському обліку операцій з обліку основних засобів та інших необоротних матеріальних активів. Рекомендовано для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22614
Appears in Collections:Методичні матеріали (ОБК)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.