Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22625
Название: Стратегічний інструментарій міжнародного маркетингу
Авторы: Афанасьєва О. М.
Птащенко О. В.
Ключевые слова: маркетинг
маркетингові комунікації
медіа-інструменти
міжнародний маркетинг
маркетингові стратегії
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський нац. ун-т технологій та дизайну
Библиографическое описание: Афанасьєва О. М. Стратегічний інструментарій міжнародного маркетингу // О. М. Афанасьєва, О. В. Птащенко // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріали всеукраїн. наук.-практ. конф., 28 берез. 2019 р. : зб. статей. – К.: Київський нац. ун-т технологій та дизайну, 2019. – С. 36-40.
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено особливості міжнародного маркетингу та міжнародної міжкультурної комунікації. Визначено також, що міжнародний маркетинг є самостійною галуззю діяльності підприємства за умови виходу його на зовнішні ринки, є системою планування, реалізації, контролю та аналізу заходів щодо впливу на багатонаціональне ринкове середовище і пристосування до його умов на підприємстві, яке здійснює свою діяльність більш ніж в одній країні. Представлено розгляд основного інструментарію міжнародного маркетингу та основні види стратегій. Також в роботі зроблено акцент на те, що глобалізація міжнародної маркетингової діяльності торкається сьогодні не тільки в цілому підприємства а й регіонів та країн в цілому. За таких умов здійснення підприємницької діяльності у глобальному економічному середовищі є запорукою успіху сучасного підприємства та можливості розширеня сфери його впливу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22625
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
36-40-П2-Афвнас_ева+Птащенко.pdf286,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.