Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22694
Название: Забезпечення безпеки малолітніх дітей при роботі з комп’ютерною технікою
Авторы: Терешонкова А. О.
Безсонний В. Л.
Ключевые слова: інформаційна безпека
комп'ютерні технології
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Терешонкова А. О. Забезпечення безпеки малолітніх дітей при роботі з комп’ютерною технікою / А. О. Терешонкова, В. Л. Безсонний // Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. курсантів і студентів, 10-11 трав. 2019 р. – Черкаси, 2019. – С. 78–79.
Краткий осмотр (реферат): Еволюція комп'ютерів і програмного забезпечення призвела до достатній простоті їх освоєння для самих непідготовлених користувачів, в тому числі молодших школярів і навіть дошкільнят. Все більша кількість дітей отримує доступ до комп'ютера в ранньому віці - вдома, у друзів, в гуртках. Комп'ютерні технології якісно змінюють зміст, методи і організаційні форми навчання і за певних умов можуть сприяти розкриттю, збереженню та розвитку індивідуальних здібностей учнів, їх особистісних якостей; формуванню пізнавальних здібностей; прагненню до самовдосконалення. Бачити в сучасній техніці тільки добро або тільки зло - це крайнощі, яких слід уникати. Техніка всього лише інструмент в людських руках, призначений для досягнення тих чи інших цілей. І як при використанні будь-якого інструменту, робота в Інтернет вимагає певної техніки, а точніше - культури безпеки. При всій важливості технічних засобів, зрозуміло, що вони є всього лише частиною здійснення політики інформаційної безпеки. Вона включає виховні та освітні заходи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22694
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezsonnyi_Knf_ChPB.pdf208,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.