Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22695
Название: Узагальнена структура інформаційного забезпечення систем моніторингу довкілля
Авторы: Безсонний В. Л.
Ключевые слова: моніторинг довкілля
інформаційне забезпечення
база даних
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Безсонний В. Л. Узагальнена структура інформаційного забезпечення систем моніторингу довкілля / В. Л. Безсонний // Інформаційні технології та системи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 10-11 квіт. 2019 р. : тези доповідей. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - С. 20.
Краткий осмотр (реферат): Інформаційне забезпечення пропонується будувати у вигляді ієрархічної системи реляційних баз даних. На першому рівні створюються бази даних, що вміщують первинну (базову) інформацію, яка розподіляється на статистичну, картографічну, методичну та довідкову. Другий рівень створюють бази даних з інформацією, яка формується на основі баз даних першого рівня, але використовується як початкова для розв’язання визначених задач. Третій рівень створюють бази даних з проміжною інформацією, які можуть зберігатись на невеликий термін (проміжні результати розв’язання цільових та функціональних задач). Четвертий рівень створює інформація що становить результати розв’язання цільових задач і використовується для оформлення вихідних документів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22695
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezsonnyi_Knf_HNEU.pdf212,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.