Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22699
Название: Басейновий підхід як основний інструмент державного управління водними ресурсами
Авторы: Безсонний В. Л.
Ключевые слова: басейновий підхід
інтегроване управління водними ресурсами
Дата публикации: 2019
Издательство: Вид-во НУЦЗУ
Библиографическое описание: Безсонний В. Л. Басейновий підхід як основний інструмент державного управління водними ресурсами / В. Л. Безсонний // Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 травня 2019 р.– Х. : Вид-во НУЦЗУ, 2019. – С. 171–174.
Краткий осмотр (реферат): Басейновий принцип управління водними ресурсами – це сучасний підхід до державного управління водними ресурсами, де основним суб’єктом управління виступає річковий басейн. Причому річковий басейн виступає в якості системи із установленими екологічними, соціальними та економічними зв’язками. Даний підхід надає можливість передбачити наслідки людської діяльності для завчасного попередження екологічних та техногенних катастроф. Басейновий принцип державного управління водними ресурсами визначає передумови та напрями створення в Україні сучасного механізму використання, охорони та відтворення вод, який відповідатиме найбільш ефективній міжнародній практиці і надасть змогу реалізувати стратегію державної політики, спрямованої на запобігання виснаження водних ресурсів та досягнення і підтримання необхідної екологічного стану поверхневих вод для питного водопостачання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22699
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezsonnyi_Knf_NUCZU_upr.pdf702,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.