Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22712
Название: Необхідність проведення інструктажів з охорони праці
Авторы: Ткаченко Ю. Г.
Безсонний В. Л.
Ключевые слова: інструктаж з охорони праці
безпека праці
Дата публикации: 2019
Издательство: ЛДУ БЖД
Библиографическое описание: Ткаченко Ю. Г. Необхідність проведення інструктажів з охорони праці / Ю. Г. Ткаченко, В. Л. Безсонний // Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності : ХІV міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, курсантів та студентів : [зб. наук. праць]. – Львів : ЛДУ БЖД, 2019. – С. 326–327.
Краткий осмотр (реферат): Організація охорони праці на підприємстві - це систематичне проведення заходів, спрямованих на зниження травматизму, зниження і усунення можливих ризиків виникнення нещасних випадків. Однією з важливих складових організації охорони праці є інструктажі з охорони праці. Найчастіше основна проблема в галузі охорони праці - це небажання або невміння персоналу берегти своє здоров'я і навіть життя. Які б технічні заходи безпеки не впроваджувало підприємство, вони не будуть ефективні до тих пір, поки кожен працівник не усвідомлює: у більшості випадків саме від нього залежить його власне благополуччя.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22712
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezsonnyi_Knf_stud_LDUBZhD2.pdf1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.