Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22788
Название: Розробка оптимізованої моделі логістичних ланцюгів постачання - розподілу підприємства
Авторы: Сергієнко О. А.
Гoлoфaєвa І. П.
Швець А. Д.
Ключевые слова: ланцюг постачання
управління
канали розподілу
логістична система
оптимізація
імітаційна модель
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Сeргієнкo O. A. Розробка оптимізованої моделі логістичних ланцюгів постачання - розподілу підприємства / O. A. Сeргієнкo, І. П. Гoлoфaєвa, А.Д . Швець // Науковий вісник ужгородського нац-го ун-ту. / Серія «Міжнародні економічні відносини та світове господарство» : Ужгород, 2019. – № 28 (2). – С. 98–105.
Краткий осмотр (реферат): У статті запропонована модель логістичної системи в напрямі удосконалення бізнес-процесів управління виробництвом і забезпечення його ефективності на прикладі ПАТ «Харківська бісквітна фабрика», побудована на основі головних принципів логістичного підходу, що вимагають інтеграції матеріального та технічного забезпечення, транспорту, виробництва, збуту і передачі інформації про товари та сировинні бази у єдину систему задля підвищення ефективності роботи у кожній із цих сфер і загальної ефективності. Робота присвячена розробці комплексу моделей підвищення ефективності логістичної діяльності підприємств і запропонована методика моделювання ланцюгів постачань-розподілу на основі імітаційного моделювання є достатньо гнучкою і легко адаптується у межах SCOR - моделі для якісніших і швидших змін в удосконаленні процесів та підвищенні їх ефективності. З метою удосконалення діяльності та підвищення рівня ефективності функціонування досліджуваного підприємства ПАТ «Харківська бісквітна фабрика» авторами змодельовані сценарії логістичних ланцюгів постачань-розподілу оптимізованої структури. Побудована модель дозволяє імітувати різні сценарії з організації управління ланцюгами постачань та здійснювати контроль за динамікою бізнес-процесів шляхом регулювання, координування та оптимізації існуючої логістичної системи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22788
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Голофаєва.pdf1,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.