Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22813
Назва: Статистичне оцінювання тиску на ринку праці України
Автори: Аксьонова І. В.
Теми: ринок праці
тиск на ринку праці
економічно активне населення
попит робочої сили
пропозиція робочої сили
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Аксьонова І. В. Статистичне оцінювання тиску на ринку праці України / І. В. Аксьонова // Проблеми економіки. - 2019. - № 4. – С. 33-40.
Короткий огляд (реферат): Мета статті полягає в проведенні статистичного аналізу основних тенденцій розвитку вітчизняного ринку праці та оцінювання тиску з боку різних соціально-демографічних груп населення на його формування й розвиток. У результаті дослідження було виділено групи населення, які формують ринок праці, здійснено аналіз динаміки основних демографічних показників населення, що характеризують ринок праці та впливають на його формування, розглянуто тенденцію показників, що спричиняють тиск на ринок праці, проаналізовано співвідношення попиту, пропозиції та працевлаштування робочої сили в динаміці, проведено порівняння регіонів України за співвідношенням кількості безробітних, вакансій та середньої заробітної плати за вакансіями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22813
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Аксьонова.pdf568,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.