Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22844
Название: Оцінка поведінкових факторів впливу на співробітництво в сфері логістичної діяльності
Авторы: Колодізєва Т. О.
Ключевые слова: логістична співпраця
поведінкові фактори
логістичне співробітництво
ланцюги поставок
довіра
логістична діяльність
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Колодізєва Т. О. Оцінка поведінкових факторів впливу на співробітництво в сфері логістичної діяльності / Т. О. Колодізєва // Науковий журнал «Економіка розвитку» – 2019. – № 18 (3). – С. 34‒44.
Краткий осмотр (реферат): В статті досліджено теоретико-методичні аспекти управління дуальними відносинами, які виникають між учасниками логістичної співпраці в процесі формування та функціонування ланцюгів поставок. Використання поведінкового підходу до визначення ланцюгів поставок дозволило виокремити та обґрунтувати пріоритетну роль поведінкових факторів, що впливають на сучасні логістичні утворення та визначають ефективність, довгостроковість, задоволеність логістичною співпрацею. На підставі узагальнення літературних джерел надано класифікацію типів співробітництва в сфері логістичної діяльності та доведено, що серед поведінкових факторів, що впливають на ефективність логістичної співпраці, особливий статус має фактор довіри, яка залишається обмеженням, вузьким місцем у процесі формування та розвитку дуальних відносин в логістичних ланцюгах. Запропоновано запровадження узагальнюючого показника – рівня довіри в ланцюзі поставок для оцінки соціального, економічного та стратегічного аспектів логістичної взаємодії. Розроблено методичний підхід до оцінювання рівня довіри в логістичній співпраці, що базується на визначенні складу критеріїв, які безпосередньо впливають на цей показник та використанні методу експертного опитування учасників ланцюгів поставок. Запропоновано використання показника рівня довіри для формування та удосконалення мереж та ланцюгів поставок шляхом врахування його значення при побудові узагальненої аутсорсингової моделі планування мережи поставок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22844
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.