Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22847
Название: Управління розвитком підприємств: уточнення теоретичних положень
Авторы: Ястремська О. М.
Ястремська О. О.
Ключевые слова: розвиток
управління розвитком
промислове підприємство
теоретичні положення
концептуальна модель
механізм управління
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ястремська О. М. Управління розвитком підприємств: уточнення теоретичних положень / О. М. Ястремська, О. О. Ястремська // Проблеми економіки. - 2020. - №1 (43). - С. 214–226.
Краткий осмотр (реферат): Уточнено поняття «управління розвитком промислового підприємства», під яким розуміється процес зміни руху підприємства у позитивному напрямі, що виникає під впливом зовнішнього та внутрішнього середовища, задля виконання його місії та досягнення стратегічних цілей підвищення рівня розвитку за усіма сферами діяльності. Встановлені необхідні критерії – класифікаційні ознаки, а саме: за науковим підходом, за сферами діяльності, за видами потенціалу, за життєвим циклом підприємства, за видами планування та розвитку. Запропоновано модель механізму управління розвитком промислового підприємства, що будується за складовими (інформаційно-аналітичною, техніко-технологічною, організаційно-економічною та адміністративно-правовою), кожна з яких використовує власні методи, інструменти та важелі управління. Представлені розробки дозволяють підприємству чітко визначити мету, принципи, функції, підходи, напрями, сфери та види управління, побудувати ефективний механізм управління задля досягнення сталого розвитку як найбільш прогресивного.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22847
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
C_подложкой_Стаття_Ястремской_О.М.,_Ястремской_О.О._15.03.2020_(1).pdf1,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.